23 Mart 2015

Biraz ordan biraz burdan

Günler birbirini kovalarken buraya yazmak fırsatı bulamadan ne güzellikleri yaşayıp unutuyoruz. Bazen frene basabildiğimde iki satır yazabiliyorum.

Bahar geldi geliyor dedik ama günlerden 23.Mart olmasına rağmen, sabah hava 3 dereceydi, nereye kayboldu bu bahar bilmiyorum :(

Bugünlerde düşüncem birazda Mayıs'ta planladığımız Norveç seyahatimiz. Amacımız Eren ailesine keyifli bir misafirlik, oğlumla beraber. Yaklaşık 10 günlük bir gezme olucak. Koray işlerinden dolayı gelemeyecek malesef oysa görmesini, gezdiğimiz yerleri paylaşmasını isterdim, bir dahaki sefere umarım.
Şimdiden heyecanlanıyorum desem abartmış olmam sanırım. Hem Batu'yu göreceğim için hemde Damla ve Serkan'ın evini ilk defa ziyaret edeceğim için. Hazırlıklar Nisan başı pasaportu çıkartmakla başlıyor... yuppiiii.... Gelişmeleri yazacağım :)

Bir de onun öncesinde muhtemel bir İstanbul seyahati var. Eren'in 15.Nisan doğumgünü sebebiyle gerçekleşicek olan planın öncesine minik bir Esra - Bartu molası ekleyeceğiz. Dilerim gerçekleşir ve güzel geçer.

Bunların dışında rutin olarak kreş + iş + Efe'yi al eve gel koşturmacamız devam ediyor. Lia'yı tekrar çağırdık gel dedik ama sağlıkla ilgili sorunlarından dolayı henüz gelmedi. Efe onu çok özlüyor ama tam adlandıramıyor anladığım kadarıyla. Herzaman gidip gelme durumu olmuştu önceden yine öyle bir dönemde olduğumuzu düşünüyor. Bir anda tutturacak diye düşünüyorum içten içe ancak henüz böyle bir şey yaşamadık.

Aşağıda 4.yaş günü partimizden birkaç kare var...

Doğumgünümüzün genel görüntüsü :)

Burda Efe babasına bakıyor, mumları ne zaman üfleyeceğim diye

Bu resimde sevgili Mickey'sini Gökhan'la tanıştırıyor

Bu resimde ne kadar eğlendikleri ortada, animasyon doğumgünün en rahatlatıcı kısmıydı bizim için...

Pastasındaki BUZZ'ı görünce kutuya yapıştı bizimki



Hep atlanan nokta çekirdek aile fotoğrafı, bu sefer başarmışız

Pamuk şekerlerimiz... Ve hoşgeldin palyaçomuz

Burda da Mickey'sini İnci ile tanıştırıyor

Balonlarımız amcamızdan gelmişti, süsleme sonrası, parti öncesi pozu





02 Mart 2015

Hoşgeldin Bahar

Eveeeet sonunda kışı bitireceğimize dair ümit doluyum... 
Hoşgeldin Bahar.
Her sene bahar geldiğinde yaşadığıma, yeniden baharı gördüğüme şükür ederim. En sevdiğim mevsim ilkbahardır bu sebepten. Yeniden yeşerir ağaçlar, çiçekler açar... Sanki ümitler de yeşerir eşzamanlı, bir sevinç kaplar en hüzünlü yürekleri bile, nedendir bilinmez duygular kabarır... 
İşte tam da aşağıdaki gibidir duygularım...

GÜZEL HAVALAR
Beni bu güzel havalar mahvetti,
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden.
Tütüne böyle havada alıştım,
Böyle havada aşık oldum;
Eve ekmekle tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti;
Beni bu güzel havalar mahvetti.

                                 Orhan VELİ