04 Kasım 2011

Doktor Kontrolümüz (9.ay)

Bugün sabah 08.00'de Alev Hanım'la randevumuz vardı. Evcek saat 06.30 uyandık, hazırlandık ve arabaya bindik. Bızdığı araba koltuğuna oturttuk, nasıl bir keyif, biz yanındayız ve sabah bir yere gidiyoruz. Suratı görülmeye değerdi bende çektim :)
Off sabah sabah nereye?

Doktorumuz fiziksel gelişimini ve motor gelişimini gayet iyi buldu. Yemeklerle ilgili daha çok katılımcı olmasını sağlayacağız. Piştikten sonra bir tutam iyotlu tuz atacağız yemeklerine. Yumurta beyazını da vermeye başlıyoruz. Portakal suyu 1/2 en fazla. Ve en bombası BALIK yemeye başlıyoruz. Beyaz etli, kılçıksız, ızgara balık. Onun dışında peynir çeşitleri, sebzeler, bulgur pilavı, köfte... Hepsini pişirmek ve yedirmek için heyecanlanıyorum :))
Boyumuz 72cm. kilomuz 9,88 kg. ÖF (Ön bılgıldak kapanmış). Herzamanki gibi yiyecekler, içecekler, banyo, uyku, oynanabilecek oyunlar ve oyuncaklar hakkında bizi bir dünya bilgilendirdi. Herzaman doktora sevinçle gidip herzaman iyi haberler almayı dilerim sadece Efe için değil tüm çocuklar için. Bebekler ve çocuklar hasta olmasın.
Kuzenimiz Eren malesef hastalanmış hemde Istanbul'dalar şimdi. Ateşi de varmış, kıyamam :(( Dilerim biran önce iyileşir ve buraya sağlıkla gelirler. Çok eğlenceli vakit geçireceğimize eminim. 
Bayram öncesi son çalışma günü bugün :)) Herkese güzel bir Cuma ve daha güzel bir bayram diliyorum. Kurban Bayramınız kutlu olsun!!! Bir önceki Kurban Bayramında sen karnımdaydın bızdığım şimdi aramızdasın, şükürler olsun mucizem.
 

Hiç yorum yok: