18 Haziran 2012

Parmağımız ufff oldu :(


Son postumdan bu yana Efe yine değişti desem yeridir. Evde sürekli bak Efe ne yaptı? Bak şimdi nasıl anlıyor beni? gibi birbirimize sürekli birşeyler göstermekteyiz. Eğer ondan ne istediğimizi biliyorsa (kumanda, telefon, ayakkabıları gibi) onu bulup getiriyor hemde evin neresinde olursa olsun. Birde kızma, sinirleme huyu geliştirdi. Ayak direme seanslarımız var!.. Şaka gibi adam resmen tutturuyor.
Geçen hafta çok sevgili doktorumuz Alev Hanım'da randevumuz vardı. Yine tek tek saydı, bunu yapar bunu yapar, haftaya böyle ister, akşama böyle yatar... Artık gece uykusundan önce tüm eve iyi geceler dilemeliymişizki herkesin uyuyacağına kanaat getirsin & ikna olsun. Bizde ufaktan başladık. Gerçekten kendi odasına gitme ve uykuya geçme eğilimi var kendisinde de.

Dün anne olmakla ilgili en zor deneyimlerimden biri yaşadım diyebilirim. Dün babalar günüydü, tüm babalar bizde kahvaltıdaydık. Soframız babamızın aldığı güzel papatyalarla son derece şıktı. 

Keyifli bir kahvaltıdan sonra biraz açık hava için İncek yollarına düştük. Efe halinden gayet memnundu, bizde sırayla kendisine eşlik ettik. Ama gittiğimiz yerin otopark'ında başka bir aracın kapısına elini sıkıştırınca, bütün keyfimiz kaçtı. Parmak ucu morardı, şişti. Hepimiz ayrı ayrı "Olur böyle şeyler" "Çocuk böyle büyür" dediysekte içimiz yandı. Eve giderken yolda uyudu sonra da evde uykusuna devam etti. Şükür gece uyanır ağlarmı endişelerimiz boşunaymış, güzel uyudu. Sabah babası parmağını inceliyordu, hareketlerini vs. derken doktorumuza mesaj attım. O da Güven Hastanesine götürün, bir görsünler deyince. Onlar sabahtan hastaneye gitti, bense işe. Aklım tamamen oğlumda olunca, telefon gelene kadar, öylece bekledim. Çok şükür kırık, çıkık yokmuş. Ama ağrısı olur, Calpol verin demiş doktor. Yine ucuz atlattık, Allah beterinden saklasın, hem benim evladımı, hem de tüm evlatları. "Evladının eline iğne batsa canı yanar anne babanın" dedikleri buymuş meğer.

Şimdi keyfi yerindeymiş... Benimde aklım evde. Bir an önce akşam olsa...

CANIM AŞKIM
SEN HARİKA BİR BABA OLDUN
HENÜZ BİZİM BIDIRIK SANA ANLATAMIYOR DERDİNİ
AMA EMİNİM
KONUŞSA
"İYİ Kİ VARSIN BABACIM"
DERDİ...

SENİ ÇOK SEVİYORUM

SELEN-EFE 

1 yorum:

Süreyya dedi ki...

Çok geçmiş olsun,çocuklar gerçekten düşe kalka büyüyorlar..Efe çok tatlı maşallah..Her resimde ayrı bir tatlı çıkmış :) sevgiler..