15 Ağustos 2012

Ordan - Burdan (Deli Anne'den)

Bu ara hayat gerçek bir kısırdöngüne girdi, gidiyor... Her yeni gün bir öncekinin aynısı adeta. Eskiye özlem hep var olduğundan, gün gelipte bu günleri de özleyeceğimizi biliyorum. İnsan neden içinde bulunduğu anın tadını çıkartmayı bilmez ki?

Efe'cik Pazartesi günü Karma aşı oldu (18.ay), aynı anda 4 tane azı dişi de geliyor. Daha önce aşı ve dişte hiç sıkıntı çekmeyen biz bu sefer alt üst olduk. Bu durum Efe'mi de epey hırpaladı. Dün gece birara telsizden mızıldanma sesleri geldi, odasına bir gittim ki ter içinde kalmış. Uykuda ama demek ne kadar rahatsız olduysa uyanmamak için direniyor. Atlatır birkaç güne ama zor oluyor.

Haftasonu bayram, ramazan'ın son günleri. Biz Ankara'dayız. Zaten hepi topu 2 gün ekstra tatil var en iyisi evde olmak aksi takdirde yorucu olur, birde Efe ile.

Deli Anne okuyorum bol bol, önce varsa son post'unu sonra eskilerden, rasgele. Çok keyif alıyorum, onun içten, akıp giden yazılarını okurken. Herkese tavsiye ediyorum, hani güzel bir kitap okursunuz, yada film izlersiniz de tavsiye edersiniz ya sevdiklerinize aynen öyle. Onun dışından Blog listemdekiler var, Nurti'm var, 2012 Şubat Anneleri var. Sosyal Medya benim için hayatın bir parçası, olmazsa olmazı. 

Ağzımız pek kalabalık, sürekli zzz-şşş-ttt'li kelimecikler dökülüyor ağzından ama henüz anlamlı birşeyler yok. Kısa saçlarını uzundan daha çok sevdim, daha sevimli oldu bence.
Efe'ye el yıkama için bir tabure almaya karar verdim aksi takdirde 12 kg bir kolundan ellerini sabunlamak zor oluyor.

İşte son birkaç foto...

Anahtar kontağa, düş yollara...

Sabah mahmuru

1 yorum:

Deli Anne dedi ki...

Çok teşekkür ederim Selen'cim, sırtım yere gelmez benim bundan böyle baksana dediklerine, ama birazcık şımarabilirimd e maazallah..

Bir de Efe'ciğe maşallah, pek güzel çocuk:)