02 Şubat 2015

Yıl 2015 Yaş 4

Efe artık pastasını üfledi ve 4 oldu... Her ne kadar doğumgünü 5 Şubat'ta olsa Pazar günü kutlamış olduğumuzdan konu onun için net.
1 aydır ara verdiğimiz okulumuza bugün yeniden başladık, sanırım bütün gün yaşıtlarıyla olmayı özlemiştir oğlum. Dün gece uyumadan önce okula gideceği için çok heyecanlıydı. 2.kez zattüre olunca haliyle düzeldilten sonra bile 1 hafta evde dinlensin istedik.


Kış mevsimini çok severdim eskiden... yaşım ilerledikçe yaz mevsimi, bir yudum güneş, bir ılık hava daha makbul oldu nezdimde. Birde Efe'nin etkisi var. Uzun günler demek, bir güne daha çok iş sığdarabilmek demek, Efe'yi parka götürebilmek demek. Daha hafif yemekeler, daha uzun geceler, daha enerjik haftasonları demek. Günlerin uzuyor olması bile ümit verici.

Kısa kısa haberler...
Tatlı Batu'muz Çarşamba günü 6 aylık oluyor... Onu bu haliyle kucaklamak için can atıyorum. Kucakladığım adres Norveç mi olur Türkiye mi bilmiyorum...
Artık Lia'mız gitti... Hem onu hemde onunla olan hayatın kolaylıklarını çok özlüyorum ancak hayatta her şeyin bir sonu var elbet. Çalışınca yorucu ve dar zamanlardan dolayı stresli oluyor rutin ev işleri bile. Birde başak burcu olunca herşey daha da zor. Çünkü takıntılıyım, çaktırmasam da aklıma taktığım bütün işleri yapmazsam kafam orda kalıyor.
Aybegüm ve Bekir'in yakışıklı oğlu Aras'ın 1 yaş doğumgününü kutladık, yürüdü de henüz bağımsızlık tam ilan edilmedi, sonra tutabilene aşkolsun :)
Aramıza bir minik daha katıldı, Gülcan ve Çetin'in oğlu Ömer Çınar, sağlıkla büyüsün.

Doğumgünümüzden kareler ve daha birçoklarıyla en kısa zamanda burada olacağım...
Aşağıdaki fotoğraf 2014 yaz, Ayvalık :)









Hiç yorum yok: