06 Nisan 2012

Gündemimizden kısa kısa

Bakıcımız 10 günlüğüne memleketine gittiği için Efe'nin hayatında büyük bir değişiklik söz konusu. Dün annemler bize gitti, öğleden sonra Efe'ye bakmaya. Bugün Efe'cik babaannesinde. Sabah bizimle giyinip çıkmak hoşuna gitti keratanın. Haftaya da bu şekilde babaanne - anneanne idare edeceğiz. Her ikiside çok mutlu oldu bu duruma farkındayım. Torun evi şenlediriyor ne de olsa. Ama bir o kadar da zor biliyorum peşinden koşmak. Akşamları eve geldiğimizde Lia'nın dil bir karıl dışarıda oluyor. Artık en hareketli zamanları bir de korku nedir bilmediğinden iyice zor, bir an bile gözünü ayırmamak gerekiyor üzerinden. Burada yük biraz babamızda da var, sabah götür akşam al. Allahtan (dilerim ki) bu geçici bir süreç sonra yine aynı düzenimize geri döneceğiz.

Gelelim bana :) Geçen hafta diyetisyenle başlayan maceram 1 haftanın bitmesiyle beraber benim için harika geçiyor diyebilirim. 6 gün sonunda tam 2 kilo. Hemde hepsi yağdan olmak üzere. Verilen diyete birebir uydum diyebilirim. Umarım hedefime ulaşına kadar böyle gider. Motivasyon kaynaklarımdan birisi yeni sezon kıyafetler, olası tatil planları ve eski kıyafetlerime yeniden girebilme ihtimali... 10 gün sonra tekrar randevulaştık. Dilerim sonuna kadar böyle gider.

Efe'ye yazlık kıyafetler almaya başlamamız gerekiyor malum geçen yazkiler ufacıcık. Planım en kısa zamanda bir H&M yapmak. Birde C&A. Öğlen arkadaşımla Adidas'a gittik, bücürükler için bir t-shirtler var nefis. Ayakkabılar desen öyle. Çocuklara yapılabilecek üst baş alışverişinin sonu yok biraz frene basmak gerekli ama bazen dayanamıyor insan.

Efe'ciğin son numarası yatıp eline de sütünü alıp, tv seyretmek. Gerçi çok uzun sürmüyor ama havasını görmeniz lazım. Kapı ve anahtarla da yakın ilişkide, ben sokak kapısını açarken büyülenmiş gibi bakıyor, çok alem.

Havalar güzelleştikçe eve sığamamaya başladı. Birazcıkta parkların tadını alınca evde zaptetmesi iyice zorlaştı. Birini yakalasın hemen ayakkabılarını eline alıp "ıh"lamaya başlıyor. Birde miyav demeye çalışması varki, ağzını doldura doldura "avvv" "avvv" diyor ama ortada "miy" yok henüz.

İşte şimdilik bu kadar. Fazlaca foto ekleyemesemde azıcık yazayım dedim. Malum halamız, dayımız, eşimiz, dostumuz bekler, sevgilerimle...

Hiç yorum yok: