25 Ocak 2012

Ordan burdan

Efe'cik artık 2 gündür resmen yürüyor. Ve öyle hevesli ki sürekli yürümek istiyor, ordan oraya. Ve öyle tatlı ki kafa bir sağa bir sola gidiyor dengeyi bulmak için anlatılmaz. Yürürken nefis bir videosu var ama evde unuttum, en kısa zamanda burada olucak.
Havalar soğuk, karlı hatta çok karlı. Hatta bu sene (onca sevdiğim) kardan 'böö' geldi. Cumartesi için bi sürü plan yaptım o güne kadar kar mevzusunun bitmesi gerekiyor, ama kısmet :))


Doğum günü için temayı oturtmak peşindeyim sonrası daha kolay. Güzel bir anı kalıcak şekilde düzenlemek istiyorum herşeyi.
Saçlar artık epey uzadı babasıyla doğum gününden önce bir düzelttirsinler diye düşünüyoruz yani kısaltmadan sadece gözüne girenleri. 
Bugün kendisi öğlen kıymalı tarhana çorbası içecek, akşamda kıymalı, bulgurlu kabak yemeği, babaannesinin yoğurdu ile beraber.


Haftasonu tatsızdı onun için yazacak bişiyler yoktu ancak bugün yazabildim. 
Sevgili Kaya Abi'yi aniden kaybettik. Geride kalanlara, annesine ve tüm sevenlerine Allah'tan sabır ve ona rahmet dilemekten başka elden gelen bişiy yok. 
"Kaya Abi kalbimizde bir sızı olarak kalıcaksın..."
Aynı gün babacığımında ölüm günü, bu sene tam 5 sene oldu, vakit çok hızlı geçiyor. 
" Efe'ye senin başucumdaki resimlerini gösterip bak bu dede dedik, o da bakıp dedede diyor. Görmeni çok isterdim.  İnan hep içimdesin, rahat uyu babacım".

Bu sayfalara hep çok güzel, çok mutlu satırlar yazmak istesemde hayat yalnız mutlu anlardan ibaret değil malesef :( Demek ki mutlu anların kıymetini çok daha fazla bilmeli ve tadını çıkarmalıyız ve bir o kadar da direnmeliyiz mutsuzluğa teslim olmamak için!...


3 yorum:

yesilerik dedi ki...

basınız sagolsun selencım kalanlara bol sabırlar babacıgında nurlar ıcınde yatsın ıns efeyı oralardan takıp edıp gulumsuyordur ıns
bu arada efenın vıdeosunu gormek ıcın sabırsızlanıyorum bızımkınde daha tık yok aksamları elleırnden tutup yurutmeye ugrasıyorum ama pasam kendını yere bırakıp hızlıca emeklmeye baslıyor:)

Adsız dedi ki...

başınız sağolsun selen hanım babanız huzur içinde yatsın..
efecik maşallah çok ama çok tatlı.
sizden birşey rica edebilir miyim 1 yai yasaklar ve mönünüzü yazabilir misiniz? teşekkürler
sevgiler

Selen dedi ki...

1 yaş yasaklar için aban e-mail adresi yollarmısınız