09 Şubat 2012

1 yaş kontroller & aşıları

Bugün tatlı oğlum babası ve bakıcısı ile 1 yaş göz kontrolüne gidecek. Dr.'umuz Alev Hanım'ın önerdiği bir göz doktoru, Hülya Nurgün-Orer. Ben ilk defa bir doktor kontrolüne eşlik edemeyeceğim. Yarın da aşıya gidecek sağlık ocağına. Bugün sabah erken saatlerde Suna Hemşiremiz aradı, Emir Efe nasıl? Ne zaman aşıya geliyorsunuz diye, Sağlık Ocağımızın doğumundan bugüne kadar çok ilgili olduklarını söylemeden geçemeyeceğim. Yarın da 1 yaş aşılarını olucak (2 tane). Cumartesi Düzen Laboratuvarında 1 yaş tam kan sayımı yapılacak. Ayrıca daha önce gittiğimiz Alerji doktorununda istediği birtakım tetkikler vardı hepsini beraber yaptıracağız. Sonra da ayın 17'sinde Alev Hanım'da aylık rutin muayenemiz var. Bu sefer bize epey değişik şeyler anlatıcak tahmin ediyorum. Ona soracağım soruları şimdiden not ettim.
Dün akşam Efe'ye levrek balığı haşlamıştım, Lia verirken daha ilk lokmada boğazına takılmış ve kusmuş yavrum. Sanırım yutamadı. Balığın dokunmuş olduğunu düşünmüyorum çünkü henüz bir lokma bile inmemiş midesine. Bakalım bu haftasonu ben tekrar deneyeceğim.
Efe'nin doğumgünündeki tatsız halinden çok etkilenen aile fertleri Pazartesi sabahı itibariyle Efe'yi görmeye geldi. Aşağıdaki resmi annem Pazartesi sabah saatlerinde çekmiş, doğum günündeki halinden ne kadar farklı değilmi?

Arkada Amcasının aldığı oyuncağı var, aktivite masası


3 yorum:

yadigar olam dedi ki...

Merhaba,
bloglar arasi gezerken rastladim size :)bizede bekleriz :))

chfashiontrend dedi ki...

yeni keşfettim bu güzel bloğu..yerim ben o tatlı prensi .yeni evli bir blog olarak öğreneceğim şeyler var...sevgiler

yesilerik dedi ki...

canım benım kıyamma sana hıc bır cocuk hasta olmasın yenı oyuncagınızda hayırlı olsun bende son gunlerde cok duydum bu aktıvıte masasından almak ıstıyorum