21 Şubat 2012

Mıncırığım

Bir arkadaşım bana demişti ki oğlun 1 yaşına girdikten sonra bebekliğinin bittiğini anlayacaksın, hareketleri, mimikleri, düzeni değişecek. Tecrübe çok şey demekmiş bunu bir kere daha anladım. Çünkü baldan tatlı oğlum artık birey oldu resmen. Tercihleri ve tepklileri var. Derdini konuşarak anlatamasa da el kol hareketleri ve ses tonuyla neyi istediğini ifade edebiliyor. 
1 yaş sonrası beslenme düzenide epey değişti. Artık bal - ceviz - tost - omlet gibi değişik tatlarla tanışıyor yavaş yavaş. Mesela dün gece ona elmalı puding yaptık Lia ile beraber. Üstüne de biraz tarçın ektim bugün öğeden sonra soğumuş bir şekilde midesine afiyetle indireceğini ümid ediyorum...
Kilosu 10,5 olmuş, ideal yani. Boyunu fazla hareket ettiğinden ve mızmızlandığından ölçtürmedi bi dahaki sefere umarım.  Birde haftada 2 gün balık dedi doktorumuz eğer veremezseniz balık yağı haftada 2 kere. Bu durumu henüz organize edemedim ama edeceğim.
Onun dışında işler biraz yoğun olduğundan ve hala bu kara kış devam ettiğinden yazacak pek fazla şey yok. Ama dedem derdi ki; Saglıklı uyanılan her gün doğum günü, bayram!... İşte böyle düşünüp mutlu olmayı bilmek gerekiyor. 

Bugün 21.Şubat sevgili babacığımın doğumgünü, anmak istedim, sevgiyle ve büyük bir özlemle... 
Üzerine yazacak dolu şey var ama anlatacağım herşeyin tek bir özeti var, duyduğum özlem... Hep kalbimdesin.  

Al bir fotoğraf daha hangi halini istersden seç beğen ye bu mıncırığı :)



2 yorum:

yıldız dedi ki...

Gülüşünün güzelliğine bakkk;)

Adsız dedi ki...

selen hanım elmalı puding tarifini verebilir misiniz?

babanıza allah rahmet eylesin tekrar

eda