05 Mart 2012

Onun arabası var, güsel mi güsel

Cumartesi karlı hatta tipili bir gün yaşadık. Kar, aşırı soğuk, tipi, buzlanma tüm bunlar günlük hayatımızın bir parçası oldu bu sene.
Annem 2 haftadır hasta olunca, görüşemedik tabi eee haliyle torun özlemi sarmış. Saat sabah 9.00da kapı çaldı annem, beraber kahvaltı yaptık. Sonra anneannem geldi beraber 365'e gittik. Efe oradaki çocuk trenine atıldı hemen görünce, Lia ile bindiler. Sonra biraz dolaşalım filan derken, camdan bir baktık ki, tipi bastırmış, doğru evimize gittik.
 
Pazar günü istikametimiz Panoraydı. Kış olunca AVM'lerden AVM beğen şeklinde oluyoruz sevmesekte. Öğlen vakti babaanne, dede, hep beraber gittik.Gezerken iki gruba ayrıldık, dedesi-babası ve Efe beraber geziyorlardı. biz de mağazalara bakıyoruz. Bir süre sonra koridorların birinde buluştuk, bir baktım ki Efe'nin altında bir mini-cooper hemde mavi. Uzaktan kumandalı, babası sürüyor, o da direksiyona yapışmış, pek mutlu. Az sonra "Efe'cim hadi in" dedim, mağazayı iade edeceğimizi düşünerek.
Meğerse dedesi almış ilk arabasını :)
Giderken bizim ki üstünden zor indi, gözyaşı, kıyamet derken eve geldik evde de bir fasıl yaşadık.
Şimdi salonumuzun baş köşesinde mavi bir cooper'ımız var. İşte bir kaç fotoğraf...

Bu fotoğraf bi alem bana göre, Efe'nin işaret parmağına dikkat!


Oğlum yaşına yakın herkese sonsuz sempati besliyor, Şekil A'da görüldüğü üzere..



Efe'nin uyku rutini Bölüm3: Banyodan sonra saçlar taranır.

Dedemle Panora'da.


Arabanın üstündeki edasına bakın hele...

Evde de altında külotlu çorabı inmek bilmedi.

Cuma akşamı yağan kar, akşam 7 suları...






2 yorum:

AYÇA dedi ki...

Güle güle kullanın arabanızı. Biz de aldık ama evin bir köşesinde duruyor. Havalar düzelince ilk is kullanmak olacak sanırım. Belki karşılaşırız :)

Sevgiler...

yesilerik dedi ki...

ahah harıka byaıldım bu arabaya nereden aldınız selencım bu arabayı boyle yakısıklı efemede cok yakısmıs cooper bu arada bız avmlere gırmıyoruz dorukla dogdugundan berı bır elın bes parmagını gecmez gıdısımız doktorumuz herseferınde hatırlatıyor ıcerıdekı havanın mıkroplu oldugunu ve cocukların ozellıkle kısın buyuzden hasta oldugunu dusunuyor cok bılmıslık olarak algılamassan soyleyeyım dedım:)