31 Ekim 2011

Arabasına oturmak istemiyor :(

Anlamadığımız bir sebeple artık arabasında oturmak istemiyor. Ancak kalabalıkta filan olurda bir yerlere gözü takılırsa biraz oturuyor ama maksimum 10 dk. Sonra çığlık kıyamet veya arkasına dönüp ayağa kalkıyor ki bu kucağa almamızla son buluyor! Arabasını biraz daha severmi diye koruma kemerinin olduğu yere bir oyuncak aldık, org, bateri vb müzikli birşey. Şimdilik pek pas vermese de 2-3 gün sonra iyice farkına varır. İsteklerini dile getirmeye ve daha da vahimi yaptırmaya başladığı noktalar burası herhalde. Kendisi tam tamına 8 ay 25 günlük oldu. Hergün büyüdüğünü, mimik ve tepkilerinin değiştiğini ve yeni birşeyler öğrendiğini büyülenerek izliyoruz.
Geçen Cuma günü (28 Ekim) yarım gündü bende koşarak eve gittim. Annemi, oğluşumu ve Lia ile beraber 365 AVM'ye gittik, biraz dolaştık geldik. Cumartesi günü arabamı servise bıraktım, 2 saat tunalı'da dolaştık. Annemle Turunç Cafe'de yemek yedik. Efe'cikte bizimle elmalı kaşık mamasını, salatamın peynirleri, annemin domates çorbasına batırılmış ekmek içi yedi :)) Sonra biraz dolaşıp eve gittik. Resmi tatil olduğundan dükkanlar kapalıydı ama yine de kalabalık ve keyifliydi.
Pazar günü babaanneye kahvaltıya gittik. Dedesi ve amcası ile oyunlar oynadı. Efe için güzel vakit geçirmek demek daha çok özgürlük demek, emeklesin kendi kendine ayağa kalksın, ondan mutlusu yok. Babaanne ile parka gittik :)) Sonra babası ile uyudular akşam 19.00'a kadar. Uyanmadan arabamıza bindik, yolda uyandı tabi. Eve gidince üst baş mama olayına girdik. Sonra ne mümkün uyumak, oynattık, oyaladık ama uyumak istemiyor. Daha doğrusu herzamanki gibi uykusu var ama direniyor bu da bir vızıltı haline geliyor tabi. Neyse sanırım 23.00'e doğruydu uykusuna yenik düştü paşam. 
Haftasonumuzdan birkaç fotoğraf fakat ancak yarın yükleyebileceğim. 

NOTLAR:  
* Halamız ve dayımızın bayram, yılbaşı gibi yakın zamanlarda buralara gelme ihtimalleri kulağıma çalınıyor :)) Bu çok mutluluk verici.
** "Bunlar çok büyük kimbilir ne zaman giydiririm" dediğim pijamalar küçük geliyor :))
*** 4.Kasım'da Alev Hanım'a gideceğiz, çok heyecanlıyım.
**** Dün mama ve bez alışerişi yaptık, ilk defa mamamızı Aptamil 3 aldık, bezimiz Prima, Aktif Bebek 4+, bir de Aptamil'in Yulaflı Armutlu kaşık maması.

Hiç yorum yok: